DermaShaper

Stop de tijd!

Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet.
In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Hoe werkt de Dermashaper

De DermaShaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.

Met de DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn. U heeft direct na de eerste behandeling een fantastisch resultaat!

Voor meer informatie kunt u kijken op www.uwnieuwehuid.nl

Wat kan er behandeld worden?

De DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen:
*    Intensieve huidverjonging
*    Verstevigende gelaatsbehandeling
*    Drainage onder de ogen
*    Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
*    Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnebehandeling, chirurgische ingrepen, IPL behandeling of micro-dermabrasie
*    Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding
*    Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam

De Dermashaper is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het kuurverband is dan ook volledig afhankelijk van wat u wenst te bereiken.

Prijslijst DermaShaper

Wenkbrauwlift inclusief jukbeenderen € 25,-
Complete gezicht € 45,-

Kiest u voor een kuur van 4 weken voor het complete gezicht, met een interval van 1 behandeling per week Dan betaald u hiervoor € 35,- per behandeling.

Back to Top