Beauty

Klassieke behandelingen

Naast de resultaat gerichte behandelingen, kunt u vanzelf sprekend ook bij mij terecht voor de klassieke schoonheidsbehandelingen.

Extenso Skincare

Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit.
Deze complete huidverzorgingslijn biedt, voor elke leeftijd en ieder huidtype een betaalbare schoonheidsbehandeling aan.
Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Diamond Microdermabrasie

Door mechanische afschilfering wordt de huid gestimuleerd tot productie van verse nieuwe huidcellen. Dat betekent voor de huid een duidelijk gezondere uitstraling. Oorspronkelijk gebruikt door Dermatologen, biedt Diamond Microdermabrasie een snelle verbetering voor de huid. Lijntjes en fijne rimpels, acne littekens, ouderdom vlekken en of hyperpigmentatie drastisch verminderen of verdwijnen ! De Diamond Microdermabrasie behandeling produceert geen gevaarlijke stoffen. De behandeling kan zonder probleem worden gebruikt rond de ogen en rond het gebied van de mond waar fijne lijntjes voor het eerst worden waargenomen. De meeste vrouwen en zelfs mannen, vinden dat de voordelen het waard zijn voor het geld en gaan verder met behandelingen voor onbepaalde tijd!

Prijslijst – klassieke behandelingen

Beautycare complete behandeling
90 minuten € 45,-

Oppervlakte reiniging, epileren, dieptereiniging in combinatie met het borstelapparaat, gelaatsmassage, diepwerkend masker, oogmasker, dagverzorging.

Diamond Microdermabrasie
60 minuten € 35,-
Oppervlakte reiniging, diamond microdermabrasie, dagverzorging.

Back to Top